O nama

Bet-Club je osnovan 31. prosinca 2004. godine kada je objavljena prva verzija portala. Zamišljen je kao stranica na kojoj posjetitelji mogu pronaći korisne sadržaje vezane uz klađenje i na taj način ostvarivati dobitak. Prva dva mjeseca rada stranica je bila smještena na besplatnom hostingu i domeni, a od 25. siječnja 2005. godine rad nastavlja na bet-club.org domeni. Od sami početaka uz portal mogao se naći i forum koji je zamišljen kao mjesto gdje će članovi moći sudjelovati u raspravama i na taj način pomoći jedni drugima u zajedničkom cilju.

verzija 2.0

Novo osvježenje portala dogodilo se 5. studenog 2005. godine kada je u rad puštena druga verzija portala. S ovom drugom verzijom počinje i promocija online klađenja. Posjetitelji su mogli pronaći članke koji su objašnjavali kako uplatiti novac i koje su prednosti online klađenja nad klasičnim.

Par mjeseci kasnije (veljača 2006.) održava se i prvo sponzorirano natjecanje. Natjecanje se održavalo na forumu, a glavna nagrada je bila 30 EUR koje je osigurala expekt kladionica. Od sredine listopada te iste godine na portalu se počinje svakodnevno objavljivati tip dana i aktualne vijesti iz sporta.

U tom razdoblju i forum dobiva prvu veću nadogradnju. Prelazi se s besplatne forum aplikacije – phpBB na komercijalno rješenje – IPB forum. Počinju se organizirati nova natjecanja, a registirano je preko 500 članova.

verzija 3.0

Krajem rujna 2007. objavljena je i treća verzija portala koja donosi značajan napredak u dizajnu i izgledu. Po prvi puta posjetitelji mogu pronaći kompletne opise, prednosti, nedostatke i ocjene usluga vodećih online kladionica.

Uvedena je nova besplatna usluga Tip Dana SMS. Korisnici dvije najpopularnije Hrvatske mobilne mreže bili su u mogućnosti svaki dan točno u podne primati tip dana putem SMS poruke.

Sredinom 2008. godine portal dobiva GPWA (Gambling Portal Webmasters Association) priznanje. To znači da je vođen neovisno od online tvrtki za kockanje i korisnicima pruža više informacija od samih oglasa i linkova, što je naravno i cilj portala. Stranica 11. studenog 2008. godine prelazi na bet-club.com domenu koja do tada nije bila slobodna i otkupljena je od jedne njemačke firme.

Prva plaćena TV reklama počinje se emitirati početkom kolovoza 2008. godine na Nezavisnoj televiziji. Reklama je emitirana sljedeća tri mjeseca, četiri puta dnevno.

verzija 4.0

Četvrta i trenutna verzija portala objavljena je početkom ožujka 2009. godine. Iako nije bilo velikih promjena u dizajnu, najveća promjena je sa tehniče ili “nevidljive” strane tako da je cijeli portal postao bolji nego ikad prije.

Uz promociju kladionica počinje promocija pokera i casina. Uvedena je mogućnost ocjenjivanja i komentiranja objavljenih članaka, tako da posjetitelji mogu direktno sudjelovati u radu portala. Stranice su preglednije, bolje optimizirane i brže se učivavaju, a određene kategorije sadržaja je moguće pratiti i putem RSS ili Atom kanala.

Od listopada 2010. godine dostupna je i engleska verzija portala.

https://www.bet-club.org/wp-content/themes/bigbiz